top of page

Υπέγραψε Επαγγελματικό Συμβόλαιο ο Καράδαλης!

Μετά τους Στάθη Δήμου και Γιώργο Αλημπαρούτη ακόμα ένας νέος ποδοσφαιριστής γίνεται επαγγελματίας με την φανέλα του Καμπανιακού την φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο λόγος για τον Δημήτρη Καράδαλη ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα του τόπου της Χαλάστρας και ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας του Συλλόγου από 6 χρονών.


Ο γεννημένος το 2008 ποδοσφαιριστής πέρασε από όλα τα Τμήματα Υποδομής του Συλλόγου αγωνιζόμενος πάντα με ηλικίες μεγαλύτερες της δικιάς του. Έφτασε ένα βήμα πριν την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Κ16 της ΕΠΣΜ, πριν δύο χρόνια σε ηλικία 14 χρονών, στον τελικό του οποίου η ομάδα του ηττήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι. Την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν ο παίχτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στις διοργανώσεις που έλαβε μέρος η Κ19 του Συλλόγου, στο Πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής και στο Πρωτάθλημα Νέων Κ19 της Super League 2, καταγράφοντας 34 επίσημες συμμετοχές και 6 γκολ.


Η επαγγελματική νοοτροπία του, η ωριμότητα παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας του και τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά του τράβηξαν κατευθείαν την προσοχή του Κώστα Γεωργιάδη από την έναρξη της προετοιμασίας της Ανδρικής Ομάδας στην οποία πήρε μέρος και τον έκαναν να εισηγηθεί ώστε ο Δημήτρης Καράδαλης να υπογράψει άμεσα επαγγελματικό συμβόλαιο στην ηλικία των 16 ετών.


Η Οικογένεια του Καμπανιακού αισθάνεται περήφανη για την πορεία του αθλητή της και του εύχεται υγεία και ένα ποδοσφαιρικό μέλλον γεμάτο επιτυχίες.

107 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page