top of page

Μακεδονικός - Καμπανιακός pregame

Στην Ευκαρπία και στο γήπεδο του Μακεδονικού φιλοξενείται ο Καμπανιακός στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος του Πρώτου Ομίλου της Super League 2.


Οι Κόκκινοι της Χαλάστρας μετά από τρία συνεχή επιτυχημένα αποτελέσματα σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα γνώρισαν την Τετάρτη την πρώτη τους φετινή ήττα στο Αιγάλεω, για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, σε ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες και που σίγουρα θα μπορούσαν να πάρουν κάτι περισσότερο. Ο Κώστας Γεωργιάδης και οι συνεργάτες του καλούνται να διαχειριστούν την επιπλέον κούραση που αποκόμισαν οι ποδοσφαιριστές τους από το μεσοβδόμαδο ταξίδι και απαιτητικό παιχνίδι στην έδρα του Σίτι και να συνεχίσουν τις εξαιρετικές φετινές εμφανίσεις τους σε ένα επίσης εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο.


Ο Μακεδονικός από την πλευρά του ξεκίνησε τις επίσημες φετινές του υποχρεώσεις αποκλείοντας τον Ορέστη Ορεστιάδας με 0-1 στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας ενώ στην επόμενη φάση γνώρισε τον εντός έδρας αποκλεισμό από την ΑΕΛ στην διαδικασία των πέναλτι μετά από 120 λεπτά αγώνα τα οποία ολοκληρώθηκαν χωρίς τέρμα. Στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος έμεινε ξανά στο 0-0 στη Ρόδο με τον Διαγόρα μην καταφέρνοντας να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα το οποίο είχε για 45 λεπτά. Οι Πράσινοι συνεχίζουν από πέρυσι με τον Στέλιο Μαλεζά στον πάγκο τους ενώ έχουν πραγματοποιήσει αξιόλογες μετεγγραφές για την ενίσχυση του ρόστερ τους.


Οι δύο ομάδες πέρυσι συναντήθηκαν δύο φορές για το Πρωτάθλημα της Super League 2 με τις έδρες να σπάνε και στις δύο περιπτώσεις. Ο Μακεδονικός επικράτησε στην Χαλάστρα με σκορ 1-2 και ο Καμπανιακός στην Ευκαρπία με σκορ 0-1.


Την αναμέτρηση της Κυριακής θα διευθύνει ο κ. Γιουματζίδης από τον σύνδεσμο Πέλλας με Βοηθούς τους κ.κ. Τζιώτζιο από τον σύνδεσμο Θράκης και Κουβαλάκη από τον σύνδεσμο Δράμας.

47 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page