top of page

Μία νίκη και δύο ήττες



Με μία νίκη και δύο ήττες κύλησε το Σάββατο για τα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας του Καμπανιακού.

Η Κ17 κυριάρχησε στο γήπεδο της Ευκαρπίας επί της τοπικής Νίκης και επικράτησε με σκορ 1-5. Οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Σαρακατσιάνου πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού από την έναρξή του και προηγήθηκαν με 0-2 με την συμπλήρωση του ημιώρου. Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου έχασαν την συγκέντρωσή τους και δέχτηκαν γκολ με το 1-2 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η απόδοση των Κόκκινων έπιασε ξανά τα υψηλά στάνταρντ της και σημείωσαν άλλα τρία γκολ μέχρι την λήξη του αγώνα πανηγυρίζοντας την δεύτερη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Μετά ακολούθησε το παιχνίδι της Κ16 η οποία αγωνίστηκε πάλι στο γήπεδο της Ευκαρπίας με την Νίκη Ευκαρπίας. Πριν καλά καλά συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα ένα λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να προηγηθούν. Η απάντηση του Καμπανιακού ήταν άμεση καθώς ισοφάρισε πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο. Παρότι η εικόνα της ομάδας ήταν αρκετά καλή καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού και πέτυχε τρία γκολ κατάφερε να ηττηθεί δεχόμενη τέσσερα γκολ όλα από προσωπικά λάθη και αμυντικές αδράνειες.

Το Τμήμα της Κ14 έδινε σήμερα ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της χρονιάς καθώς αντιμετώπιζε την, περσινή δευτεραθλήτρια του Πρωταθλήματος, ομάδα της ΑΕ Νέων Σίνδου. Οι ποδοσφαιριστές του Χάρη Σαββαΐδη παρότι είχαν θετική εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν κατάφεραν να αποφύγουν την πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ.

256 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page