top of page

Καμπανιακός - ΠΑΟΚ Β 1-3

Την ήττα γνώρισε ο Καμπανιακός στη Χαλάστρα από τον ΠΑΟΚ Β στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 2. Ο Δικέφαλος φάνηκε πιο φρέσκος καθώς είχε και τρεις μέρες περισσότερες να ξεκουραστεί αφού αγωνίστηκε την Παρασκευή με τον Μακεδονικό σε αντίθεση με τους γηπεδούχους οι οποίοι επέστρεψαν ξημερώματα Τρίτης από την Ρόδο.


Το παιχνίδι στράβωσε από την αρχή για τους Κόκκινους οι οποίοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό. Ο Ουρτάδο εκμεταλλεύτηκε μια λάθος πίσω πάσα του Φροσύνη, διέσπασε την αμυντική γραμμή και ανατράπηκε από τον Κολλαρά, σε μια επαφή που φαίνεται να γίνεται εκτός μεγάλης περιοχής, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει την βούλα του πέναλτι. Ο Κανίς εκτέλεσε εύστοχα με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 0-1. Ο δικέφαλος έχασε νέα ευκαιρία στο 19ο λεπτό όταν ο Ουρτάδο πέρασε πολύ ωραία πάσα στον Σμυρλή, το πλασέ του οποίου από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή πέρασε ψηλά άουτ. Από κει και μετά ο Καμπανιακός ισορρόπησε, είχε υψηλότερα ποσοστά κατοχής της μπάλας κι έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Νίκο Καθάριο να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Καθάριος, Ντουμάνης και Πέττας κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα με τον τελευταίο να σεντράρει στο κεφάλι του Σέχου ο οποίος έσπασε στο ύψος του πέναλτι στον Καθάριο το σουτ του οποίου όμως πέρασε άουτ. Στο 34ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι χάνουν νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Ουρτάδο ο οποίος δημιούργησε πολλά προβλήματα στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων. Σε μια μεγάλη μεταβίβαση από την άμυνα τσίμπησε την μπάλα, πάτησε στην περιοχή και σούταρε μετά από ωραία ατομική ενέργεια με τον Κολλαρά να διώχνει με το κεφάλι πάνω από την γραμμή της εστίας. Λίγα λεπτά αργότερα ότι δεν κατάφερε ο Ουρτάδο το πέτυχε ο Γρόσδης ο οποίος μετά από διώξιμο της άμυνας του Καμπανιακού πραγματοποίησε άπιαστο σουτ το οποίο κατέληξε στη δεξιά γωνία του Γιακουμή διαμορφώνοντας και το σκορ του ημιχρόνου.


Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο. Στο 50' ο Ουρτάδο αυτήν τη φορά εκμεταλλεύτηκε λάθος του Σαρβανίδη και μετά από ατομική ενέργεια έστειλε την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα του Γιακουμή. Ο Καμπανιακός δεν τα παράτησε, προσπάθησε να γίνει απειλητικός αλλά ο ΠΑΟΚ Β ήταν αυτός που είχε διπλή χαμένη ευκαιρία σε αντεπίθεση με τον Γιακουμή να νικάει σε τετατέτ τον Κανίς και στην εξέλιξη τον Ρούμιαντσεβ να στέλνει την μπάλα με σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Καμπανιακός βρήκε γκολ τελικά όταν μετά από ωραίο συνδυασμό Μάνιου και Γαρύφαλλου ο τελευταίος πέρασε πολύ ωραία πάσα στην κίνηση του Διαμαντόπουλου ο οποίος αφού κατέβασε εξαιρετικά πλάσαρε για να κάνει το 1-3. Δύο λεπτά αργότερα μάλιστα ο ίδιος παίχτης έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ όταν μετά από ωραία κυκλοφορία της μπάλας ο Φροσύνης σέντραρε αλλά την κεφαλιά του Διαμαντόπουλου απέκρουσε με υπερένταση ο Μοναστηρλής. Στην εξέλιξη της φάσης οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση με Μπράντονιτς και Ουρτάδο αλλά το τελείωμα του Κολομβιανού επιθετικού πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γιακουμή. Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τους ασπρόμαυρους να φεύγουν με το διπλό από μία έδρα στην οποία πέρυσι γνώρισαν δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Καμπανιακός (Γεωργιάδης): Γιακουμής, Παπακωνσταντίνου (46′ Γαρύφαλλος), Έππας, Κολλαράς, Ν. Καθάριος (46′ Σαρβανίδης), Φροσύνης, Κωτσόπουλος (46′ Μανιός), Ντουμάνης (59′ Διαμαντόπουλος), Σέχου, Παπαστεριανός, Πέττας (59′ Π. Καθάριος).


ΠΑΟΚ Β (Παπαβασιλείου – Ταξίδης): Μοναστηρλής, Φίλων, Σινανάι, Λαγωνίδης, Κωττάς (78′ Ρουμιάντσεβ), Γρόσδης, Τσοπούρογλου (78′ Μπράντονιτς), Γκούμας (67′ Καλόγερος), Κανίς (83′ Αδάμ), Σμυρλής (67′ Τσαούσης), Ουρτάδο.

116 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page