top of page

Καμπανιακός - ΠΑΕ Ηλιούπολη 1-0

Στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Καμπανιακός ο οποίος πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση έκαμψε την αντίσταση της ΠΑΕ Ηλιούπολης θέτοντας την εκτός της συνέχειας του θεσμού.


Οι Κόκκινοι της Χαλάστρας αποζημίωσαν τον κόσμο της ομάδας που γέμισε τις κερκίδες του γηπέδου στο πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της. Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Γεωργιάδη χρειάστηκαν την διαδικασία της παράτασης για να σκοράρουν και να προκριθούν στην επόμενη φάση παρότι δημιούργησαν τις συνθήκες και τις ευκαιρίες τουλάχιστον τρεις φορές για να το πετύχουν και στην κανονική διάρκεια του αγώνα αλλά οι τελικές επιλογές των Κωτσόπουλο και Φροσύνη δεν κατέληξαν στα δίχτυα.


Στη διαδικασία της παράτασης ο Καμπανιακός έδειξε ότι έχει περισσότερες δυνάμεις, πίεσε ακόμα περισσότερο τον αντίπαλό του και κατάφερε τελικά να προηγηθεί στο 103' της αναμέτρησης όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γαρύφαλλου ο Κολλαράς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντόκιτς. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ελάχιστα την Ομάδα της Χαλάστρας, η οποία έδειξε συμπαγής ως προς την αμυντική λειτουργία της, με πιο επικίνδυνη στιγμή της την κεφαλιά του Μάνου μετά από εκτέλεση φάουλ η οποία σταμάτησε στο δοκάρι του Γιακουμή στο 115'.


Ο Καμπανιακός πλέον περιμένει την κλήρωση για να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας ενώ από αύριο μπαίνει σε εβδομάδα πρωταθλήματος καθώς υποδέχεται στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος του Πρώτου Ομίλου της Super League 2 την Νίκη Βόλου.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Καμπανιακός (Κ. Γεωργιάδης): Γιακουμής, Γαρύφαλλος, Σαρβανίδης (65' Παπακωνσταντίνου), Έππας, Κολλαράς, Καθάριος Ν., Φροσύνης, Κωτσόπουλος (80' Μάνιος), Ντουμάνης (75' Καθάριος Π.), Σέχου, Παπαστεριανός


ΠΑΕ Ηλιούπολη (Σ. Παπαβασιλείου): Ντόκιτς, Μαριάνοβιτς, Καρανίκας, Φουρλάνος, Πολυχρόνης, Μαϊδάνος, Θωμαΐδης, Μαυριάς, Μλαντένοβιτς, Μπαλογιάννης, Μάνος

185 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Commenti


bottom of page