top of page

Καμπανιακός - Νίκη Βόλου 2-0

Μεγάλη νίκη με εξαιρετική εμφάνιση για τον Καμπανιακό στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Super League 2 2024-2025 με σκορ 2-0 απέναντι στην Νίκη Βόλου. Οι Κόκκινοι της Χαλάστρας παρουσιάστηκαν αγωνιστικά και πνευματικά απόλυτα έτοιμοι για την πρώτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος και όντας ανώτεροι από τον αντίπαλό τους έφτασαν δίκαια στην πρώτη τους νίκη στη φετινή Super League 2 και στην τρίτη τους σερί στα φετινά επίσημά τους παιχνίδια.


Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Γεωργιάδη είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού καθόλη την διάρκεια του ενενηνταλέπτου, κινδύνευσαν ελάχιστα από τον αντίπαλό τους έχοντας εξαιρετική αμυντική λειτουργία κι έδειχναν ότι ήταν θέμα χρόνου να φτάσουν στην επίτευξη κάποιου τέρματος. Έχασαν μεγάλη ευκαιρία λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου μέρους όταν ο Σίλβα πρόλαβε τον Φροσύνη λίγο πριν χριστεί σκόρερ.


Αυτό που δεν κατάφερε να κάνει ο Φροσύνης το πέτυχε ο Πέττας στο 48ο λεπτό σκοράροντας απέναντι στην πρώην του ομάδα. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, που υπέγραψε μέσα στην εβδομάδα με τον Σύλλογο, πραγματοποίησε ιδανική πρεμιέρα συνδυάζοντας την πρώτη του εμφάνιση μπροστά στον κόσμο της Χαλάστρας με το πρώτο γκολ της Ομάδας στο φετινό Πρωτάθλημα. Ο Ντουμάνης γύρισε πολύ ωραία την μπάλα, ο Κωτσόπουλος σούταρε με τον Σούλη αρχικά να αποκρούει και τον Πέττα στην επαναφορά να την στέλνει στο βάθος των διχτύων του. Μετά το ιδανικό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος ο Καμπανιακός διαχειρίστηκε εξαιρετικά το υπέρ του σκορ κι έφτασε σε δεύτερο τέρμα στο 79' της αναμέτρησης, όταν ο Μάνιος σέντραρε και στην εξέλιξη της φάσης ο Φροσύνης με πλασέ διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του. Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Γεωργιάδη ήλεγξαν πλήρως τον ρυθμό και διατήρησαν το 2-0 μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Γιακουμής, Ντουμάνης, Παπαστεριανός, Σέχου, Κολλαράς, Φροσύνης, Ν. Καθάριος (32′ λ.τ. Πέττας), Σαρβανίδης (88′ Παπακωνσταντίνου), Έππας, Γαρύφαλλος (88′ Διαμαντόπουλος), Κωτσόπουλος (77′ Μανιός).


ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Σούλης, Οικονομόπουλος, Βλάχος, Κούφας (76′ Βερνάρδος), Γκαντέλιο, Σίλβα, Σαλαμούρας (55′ Λίταινας), Τσιλιγγίρης, Αρίας (81′ Ματάους), Σπυρίδης (55′ Δούμτσης), Τζιώρας (81′ Κάρλος)

260 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

댓글


bottom of page