top of page

Αιγάλεω - Καμπανιακός pregame

Αύριο το μεσημέρι αναχωρεί η αποστολή του Καμπανιακού για την Αθήνα όπου και θα διανυκτερεύσει μια ημέρα πριν το παιχνίδι της Τετάρτης με το Αιγάλεω στις 16.00 στο "Στ. Μαυροθαλασσίτης". Οι Κόκκινοι της Χαλάστρας κατάφεραν να φτάσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας αφήνοντας στους προηγούμενους δύο γύρους εκτός θεσμού τη Νάουσα με 0-2 και την ΠΑΕ Ηλιούπολη με 1-0. Τις δύο αυτές νίκες ακολούθησε η εντός έδρας νίκη επί της Νίκης Βόλου με 2-0 στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Super League 2 το Σάββατο. Το σύνολο του Κώστα Γεωργιάδη έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επίσημες υποχρεώσεις του και ταξιδεύει με ανεβασμένη ψυχολογία στο Αιγάλεω με στόχο να επεκτείνει το αήττητο σερί του. Στην προσπάθειά του αυτή ο μόνος που είναι αμφίβολος αν θα αγωνιστεί κι η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει αύριο είναι ο Νίκος Καθάριος ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση του Σαββάτου.


Εκτός από τον Καμπανιακό, ιδανικό ξεκίνημα στη σεζόν έχει πραγματοποιήσει και ο προσεχής του αντίπαλος στο θεσμό του Κυπέλλου. Το Αιγάλεω απέκλεισε εκτός έδρας τον Σμόλικα Φαλάνης με 0-1 κι εντός έδρας στη διαδικασία των πέναλτι τον Ηρακλή σε ένα παιχνίδι που η κανονική διάρκειά του κι η παράταση έληξαν με σκορ 1-1. Από κει και πέρα με νίκη εκκίνησε και το Πρωτάθλημα όπου επικράτησε εκτός έδρας της ΠΑΕ Ηλιούπολη την Κυριακή με σκορ 1-3. Στο τιμόνι του Συλλόγου από την αρχή του χρόνου είναι ο έμπειρος Απόστολος Χαραλαμπίδης ο οποίος έχει διατελέσει και παλαιότερα προπονητής της ομάδας.


Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Ξηρογιάννης του συνδέσμου Βοιωτίας με βοηθούς τους κ.κ. Καραγιάννη του συνδέσμου Θράκης και Μάτσα του συνδέσμου Ηρακλείου.

259 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page