top of page

Διαγόρας Ρόδου - Καμπανιακός pregame

Την Κυριακή το βράδυ αναχωρεί η πτήση του Καμπανιακού για την Ρόδο όπου και θα αντιμετωπίσει το μεσημέρι της Δευτέρας τον Διαγόρα στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Super League 2.


Οι Κόκκινοι δίνουν το τρίτο σερί επίσημο εκτός έδρας παιχνίδι τους και καλούνται να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο ήττες, στο Αιγάλεω στο κύπελλο και στην έδρα του Μακεδονικού στο πρωτάθλημα, στις οποίες άξιζαν να πάρουν πολλά περισσότερα. Ο Κώστας Γεωργιάδης και οι συνεργάτες του θα έχουν όλους τους ποδοσφαιριστές τους στη διάθεσή τους σε αυτή την δύσκολη αποστολή στο νησί της Ρόδου, για την οποία δούλεψαν πολύ και προετοιμάστηκαν κατάλληλα όλη την εβδομάδα που μας πέρασε.


Οι γηπεδούχοι φέτος στα επίσημά τους παιχνίδια μετράνε δύο προκρίσεις στο Κύπελλο Ελλάδας αφήνοντας έξω από τον θεσμό την Κόρινθο εκτός έδρας στην διαδικασία των πέναλτι και την Θύελλα Καμαρίου την οποία κέρδισε 0-2 πάλι εκτός έδρας ενώ αποκλείστηκαν στον τέταρτο γύρο από την Καλλιθέα στην έδρα τους στην διαδικασία των πέναλτι. Στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος έμειναν στο 0-0 υποδεχόμενοι τον Μακεδονικό και αγωνιζόμενοι για ένα ημίχρονο με παίχτη λιγότερο ενώ την δεύτερη αγωνιστική γνώρισαν την ήττα στην Λάρισα με σκορ 3-0. Στην τεχνική ηγεσία του Διαγόρα βρίσκεται ο Θωμάς Γράφας ο οποίος είχε ξεκινήσει και την περσινή αγωνιστική περίοδο στο τιμόνι της ομάδας, αποχώρησε μετά το τέλος του πρώτου γύρου κι επέστρεψε για να αναλάβει εκ νέου φέτος το καλοκαίρι. Οι δύο ομάδες συναντιούνται για πρώτη φορά στην ιστορία τους.


Την αναμέτρηση της Δευτέρας θα διευθύνει ο κ. Αργυρός του συνδέσμου Πέλλας με Βοηθούς τους κ.κ. Μητροφάνη και Νικολάου του συνδέσμου Αθηνών.

155 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page