top of page

Αιγάλεω - Καμπανιακός 3-2

Σε ένα γεμάτο παιχνίδι από πλευράς τερμάτων ο Καμπανιακός ηττήθηκε στα σημεία από το Αιγάλεω και αποκλείστηκε από τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας έχοντας εξαιρετική παρουσία.


Το "Σίτυ" εκμεταλλεύτηκε την ορμή της έδρας και μπήκε νωρίς στο σκορ, μόλις στο ένατο λεπτό, με κεφαλιά μέσα από την περιοχή του Νίκου Τσούκαλου. Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς κάποιο άλλο τέρμα με τις δύο πλευρές να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ στο 1-0.


Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με γκολ και στο δεύτερο μέρος όταν στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης ο Βάρκας με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιακουμή. Από εκείνο το σημείο και μετά οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Γεωργιάδη έβγαλαν αντίδραση και απάντησαν με γκολ στο 57' όταν ο Έππας μετά από ατομική ενέργεια σούταρε έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κυρίτση. Ο Καμπανιακός είχε το momentum κι έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Μάνιο να σημαδεύει το δοκάρι των γηπεδούχων. Η μεγαλύτερη ευκαιρία όμως για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι χάθηκε από τον Κωτσόπουλο ο οποίος από την βούλα του πέναλτι δεν κατάφερε να νικήσει τον Κυρίτση ο οποίος απέκρουσε και κράτησε το προβάδισμα για την ομάδα του. Λίγα λεπτά μετά το χαμένο πέναλτι οι γηπεδούχοι βρήκαν τρίτο γκολ από μια στατική φάση με τον νεοεισελθόντα Νίκολι να στέλνει την μπάλα με κεφαλιά για τρίτη φορά στα δίχτυα του Γιακουμή. Ο Καμπανιακός ωστόσο δεν παράτησε το παιχνίδι, προσπάθησε μέχρι το τέλος να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-2 με τον Παπακωνσταντίνου στις καθυστερήσεις του αγώνα.


Το συγκρότημα του Κώστα Γεωργιάδη ολοκληρώνει σήμερα την θετικότατη του πορεία στον θεσμό του Κυπέλλου κι επικεντρώνεται στο Πρωτάθλημα της Super League 2, όπου την Κυριακή στις 15.00 αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής εκτός έδρας τον Μακεδονικό.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Αιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Ταμπάς, Ουνγιαλίδης, Ζιούλης, Καρρίκι, Καραμπάς, Καρβούνης, Βάρκας, Ζούνης, Νταβιώτης, Τσούκαλος (46΄ Νίκολι).


Καμπανιακός (Κώστας Γεωργιάδης): Γιακουμής, Π. Καθάριος, Φροσύνης, Παπαστεριανός, Κολλαράς (46΄ Μποζίδης), Παπακωνσταντίνου, Σαρβανίδης, Έππας, Γαρύφαλλος (70΄ Διαμαντόπουλος), Κωτσόπουλος, Μάνιος.

214 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

コメント


bottom of page