top of page

Έκλεισε το 2023 για την Ακαδημία!








Με αμείωτους ρυθμούς ολοκληρώθηκε το 2023 για τα Τμήματα Υποδομής του Καμπανιακού τα οποία τις τελευταίες δυο εβδομάδες συμμετείχαν σε διάφορα Τουρνουά εκπροσωπώντας τον Σύλλογο υποδειγματικά τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Τρία Τμήματα της Ακαδημίας συμμετείχαν την εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα στο Δεύτερο Drama Christmas Cup πραγματοποιώντας ημερήσια εκδρομή στην οποία συνδυάστηκαν οι αγώνες των μικρών ποδοσφαιριστών με την επίσκεψη στην Ονειρούπολη Δράμας.

Άλλα δύο Τμήματα της Ακαδημίας συμμετείχαν στο τριήμερο Τουρνουά Novus Cup στην Αθήνα αποκομίζοντας όμορφες ποδοσφαιρικές εμπειρίες και αφήνοντας, ειδικά η Κ17, εξαιρετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της. Η διαμονή στην Αθήνα περιελάμβανε και επίσκεψη στην ΟΠΑΠ Arena και στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού το οποίο στεγάζεται εντός του γηπέδου.

Τέλος Τμήμα του Χρήστου Ευθυμίου έδωσε το παρόν και στο Τουρνουά στα γήπεδα του Πρωτέα με τους μικρούς Αθλητές του Καμπανιακού να έχουν πολύ θετική εικόνα.

Το 2023 κλείνει για την Ακαδημία του Καμπανιακού αφήνοντας ένα θετικό πρόσημο όσον αφορά την εξέλιξη και την πρόοδο τόσο σε ατομικό επίπεδο για τους ποδοσφαιριστές της όσο και σε συλλογικό επίπεδο με διακρίσεις στο αγωνιστικό σκέλος, δράσεις στο πολιτιστικό σκέλος και διοργάνωση εκδρομών και συμμετοχή σε Τουρνουά τόσο στην ελληνική επικράτεια όσο και στο εξωτερικό.

288 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Комментарии


bottom of page