top of page

Ισόπαλος χωρίς τέρματα!



Ισόπαλος με σκορ 0-0 στην έδρα του Θερμαϊκού Θέρμης ήρθε σήμερα το απόγευμα ο Πρωταθλητής Καμπανιακός ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις υποχρεώσεις του για το Πρωτάθλημα του Πρώτου Ομίλου της Γ Εθνικής Κατηγορίας. Οι Κόκκινοι τερμάτισαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 17 νίκες, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα, 8 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες, τις λιγότερες από κάθε άλλη ομάδα στον Όμιλο. Επιπλέον ο απολογισμός τερμάτων τους ήταν 50 υπέρ (δεύτερη καλύτερη επίθεση), 19 κατά (καλύτερη άμυνα του Πρωταθλήματος).

Στα αγωνιστικά του σημερινού παιχνιδιού, οι ποδοσφαιριστές του Ηλία Σαπάνη διατήρησαν υψηλά ποσοστά κατοχής της μπάλας σε όλο το 90λεπτο. Οι ευκαιρίες ωστόσο μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες με τη μόνη που ξεχώρισε να είναι το δοκάρι των φιλοξενούμενων μετά από προσπάθεια του Μιχάλη Ξανθόπουλου.

Ο Καμπανιακός από αύριο κιόλας συγκεντρώνεται στον επόμενο στόχο του ο οποίος είναι ο προβιβασμός στη Super League 2 μέσα από τον Όμιλο των Πρωταθλητών όλων των Ομίλων της Γ Εθνικής. Πρώτο από τα οχτώ παιχνίδια που θα δώσει είναι το ερχόμενο Σάββατο στο Γήπεδο του στη Χαλάστρα με αντίπαλο τον, Πρωταθλητή του τετάρτου ομίλου, Αιολικό. Εν συνεχεία θα παίξει διαδοχικά με Κοζάνη, Γιούχτα και Τηλυκράτη.

Για τον Καμπανιακό αγωνίστηκαν οι: Κασαπίδης, Κεχαγιάς, Ξανθόπουλος, Βοσκόπουλος, Προσκυνητόπουλος, Ταΐρης, Σαρβανιδης, Καθάριος Ν., Πόζογλου, Παπακωνσταντίνου, Καθάριος Π.

Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Ντόγος, Μανιός, Χατζηβασιλειάδης

215 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page